Veel mensen worstelen met hun gewicht en eetgedrag. Praktijk Bodycare Rosa Damascena biedt professionele begeleiding op maat voor mensen met overgewicht of ondergewicht. Bodycare Rosa Damascena biedt 2 trajecten, nl. een kort traject (A) van 8 weken en lang traject (B) van 12 weken eventueel in combinatie met afslankmassage. Informeer bij je zorgverzekering of begeleiding door een BGN-gewichtsconsulent geheel of gedeeltelijk wordt vergoed, dit verschilt per zorgverzekering.

Kennismakingsconsult

Het kennismakingsgesprek is een oriënterend gesprek van ca. 15 minuten. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken en vertel ik u over mijn werkwijze en de mogelijkheden bij Bodycare Rosa Damascena. Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Als u dat wilt, kan dit gesprek ook telefonisch plaatsvinden.

Heeft u interesse, vragen of wilt u meer informatie? Klik dan hier voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Intakeconsult

Tijdens het intakegesprek nemen we samen een vragenlijst door om meer inzicht te krijgen in uw huidige leefstijl en eetgewoontes. Er wordt ook een uitgebreide lichaamsmeting gedaan, en uw weeg- en meetgegevens worden genoteerd en bijgehouden in overzichtsrapportages. U krijgt van mij een eetdagboek, waarin u een week lang alles noteert wat u eet en drinkt. Op basis hiervan maak ik een voedingsanalyse en krijgt u een persoonlijk voedingsadvies.
Duur: ca. 75 minuten.

Eerste startconsult

Tijdens het eerste startconsult bespreken we uw voedingsdagboek, de voedingsanalyse en het persoonlijke voedingsadvies. Een weegconsult maakt onderdeel uit van deze vervolgconsulten en kan dienen als een ‘stok achter de deur’. Tijdens dit weegconsult wordt u gewogen en gemeten. Daarna volgt er een kort motivatiegesprek en is er gelegenheid om vragen te stellen.
Duur: ca. 60 minuten.

Vervolgconsult

Tijdens de volgende vervolgconsulten bespreken we hoe het is gegaan, uw eventuele problemen en kunt u vragen stellen. U wordt gecoacht om uw persoonlijke doelstellingen te behalen en tot een gezonde leefstijl te komen. Verder krijgt u o.a. uitleg over de variatiemogelijkheden voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes, recepten, artikelen en een informatiemap waarin u alle gegevens kunt opbergen. Er wordt ook weer een uitgebreide lichaamsmeting gedaan, die in een grafiek wordt bijgehouden. Hierbij worden de volgende waarden in kaart gebracht:

  • het lichaamsvetpercentage
  • het skeletspiermassapercentage
  • het visceraal vet, oftewel het buikvet rond de interne organen
  • de Body Mass Index (BMI)
  • het Basaal Metabolisme (BMR)

Duur: ca. 30-45 minuten per consult.

Onderhoudsconsulten

Nadat u 1 van de pakketten hebt gevolgd, bent u al op de goede weg. U heeft nieuwe inzichten gekregen voor een gezondere leefstijl en eetgewoontes en u bent al de nodige kilo’s kwijt. Natuurlijk wilt u dan niet meer terugvallen in uw oude leefstijl en eetgewoontes. Bodycare Rosa Damascena biedt u daarom de ‘onderhoudsconsulten’ aan. U komt circa één keer per drie weken en zo gaan we in een rustig tempo door met het traject. Dit zal zeker ertoe bijdragen dat u niet meer terugvalt in uw oude leefstijl en eetgewoontes. Dit onderhoudsprogramma zorgt er ook voor dat u de laatste kilo’s nog verliest.
Duur: circa 30 minuten per consult.

Massage Massages Alblasserdam rosa,damascena,bodycare,ayurveda,wellness,massage,welzijn,hotstone,kruidenstempel,metamorfose,afslank,stoelmassage,voetreflex,voetmassage,beauty,utrecht,nieuwegein,alblasserdam,montfoort rosa damascena rosa damascena bodycare ayurveda wellness massage welzijn hotstone kruidenstempel metamorfose afslank stoelmassage voetreflex voetmassage beauty utrecht nieuwegein Alblasserdam montfoort Massage ayurveda wellness masseur voetreflexologie voetmassage hot stone massage kruidenstempelmassage metamorfose massage ontspanning ontspanningsmassage stoelmassage ayurvedische massage lichaamsverzorging Bodycare massage ayurveda wellness masseurs voetreflexologie voetmassage hot stone massage kruidenstempelmassage metamorfose massage ontspanning ontspanningsmassage stoelmassage ayurvedische massage lichaamsverzorging Bodycare